torsdag 23 oktober 2014

Var sak har sin tid

Som ni har märkt den senaste tiden så har aktiviteten på bloggen varit näst intill obefintlig. Det känns som den har vandrat lite fram och tillbaka med innehåll och mål.
 Det har varit otroligt roligt och lärorikt att driva den och det har gett mig så mycket. Framför allt tiden med gården Björneslätt var fantastiskt. Att kunna dela med sig av förvandlingen och livet där är nog den tid som jag kommer minnas mest.

Men vilket inlägg som skulle bli det populäraste inlägget kunde jag aldrig ana. Det är fortfarande hur man gör ett hjärta till begravning, och det glädjer mig att så många har tagit del av den. Jag kommer därför låta bloggen finnas kvar även om jag inte kommer skriva aktivt så att folk kan ta del av de tips och erfarenheter som står skrivet i den.Men ni som har lärt känna mig antingen via bloggen eller "i riktiga livet" vet att jag ofta driver många projekt. Så är det även nu då ladugården på Strömsåsen byggs om till en ateljé/verkstad med nya mål och evenemang. Jag kommer där kunna måla på ännu större plåtar (än den på bilden) och även kunna ha kurser och träffar där. Jag ser detta som ett riktigt roligt projekt men vill inte sätta någon slutdatum på när det ska stå klart. Men jag lovar att jag kommer lägga ut hemsidans adress här!

Tusen tack alla ni som följt bloggen genom åren. Utan er hade den här resan inte varit hälften så rolig.

Kram Gittan

1 kommentar:

  1. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    SvaraRadera