tisdag 16 juni 2015

Jo men jag varför inte...


Det är så många som har bett mig ta upp min blogg igen, och jag tänkte, varför inte. Jag tar språnget igen. Det har hänt så mycket på den här tiden. Vet inte var jag ska börja. Den största grejen som vi har gjort på gården är att den den gamla djurdelen i ladan nu har blivit en underbar verkstad/ateljé där jag håller till med min firma Unic Art. Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är över den lokalen.


Där har jag min keramikverkstad, min ateljé för stora plåtmålningar och för annat hantverk. Vi hade en mycket uppskattad invigning i samband med konstrundan i våras och det är fantastiskt hur många människor som kom.


 Sen har jag varit på Tjolöholm och ställt ut flera plåtmålningar samt min följeslagare skrothästen. En underbart solig dag i förra månaden var det. Så roligt och så inspirerande.Jag har inte samma höga ambitioner att ständigt komma med nya inlägg här. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade med vad som händer och komma med lite tips och trix emallanåt. Vill ni läsa mer om min konst så kolla gärna på Facebook Unic Art av Birgitta Ryberg eller på hemsidan www.unicar.se

Ha det gott så länge!

Kram Gittan

2 kommentarer:

  1. Trevligt att du bloggar och visar fina bilder! kram mamma

    SvaraRadera
  2. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    SvaraRadera