torsdag 1 maj 2014

Nya golvlister och dörrfoder

Där kaminen är nu var förr en garderob. Läckert!

 Nu är det full fart med listsättning i huset vid sjön. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det kan bli väldigt bra i alla fall. Jag hade tidigt bestämt mig för en gammaldags golvlist och kloss (minns inte vad dessa kallas) där golvlist möter dörrfoder. Men jag hade tänkt mig en bredare list till dörrfoder. Men det visade sig att dessa inte fick plats då strömbrytarna satt för nära dörren för det. Så det fick bli en slät och smalare list.


Men jag måste erkänna att det blir väldigt bra i alla fall. Som ni har sett mig göra tidigare så blir det en list till en bit ut från golvlisten. Båda samt väggen där emellan kommer målas vit. Det är så underbart att det går så mycket framåt från dag till dag. Att se duktiga yrkesmän jobba är både en fröjd och man lär sig ju som sagt mycket också.


Själv håller jag på att skrapa den förbannade trappan och samtidigt planera inköp av möbler, tapeter, textilier och allt annat. Det är mycket som snurrar i huvudet på samma gång. Men detta projektet är verkligen något annorlunda. Ska uppdatera er så ofta jag hinner.

Kram Gittan

2 kommentarer:

  1. Glöm inte att andas!!
    kram mamma

    SvaraRadera
  2. Hej! Gammalt inlägg - men chansar på att fråga ändå; har du länk till golvlisten? Gillar den raka men ändå lite gammeldagsa tvisten!

    SvaraRadera