söndag 12 oktober 2014

Julpyssel 22 november


Så var det dags för detta årets julpyssel. En tradition som är både uppskattad och efterlängtad. I år håller vi till i det underbara huset vid sjön som jag var med och renoverade tidigare i år. Det är så roligt att vi får vara där och pyssla, laga julgodis, äta god mat, njuta av miljön och till och med sova över!Julpysslet är alltså den 22 november med start kl 11 och preliminärt slut kl 17.

För att mixen av olika pyssel och god mat ska bli så stor som möjligt har vi knytkalas både på mat och pyssel. När anmälningarna kommit in så delar vi upp vad man ska ha med sig. Det brukar funka fint för alla har olika saker i skåpen och vissa tar gärna och går ut och fixar mossa och halm till kransar. Samma sak gör vi med maten.

Det är inte på förhand bestämt vad vi gör på pysslet. Jag brukar ta fram lite olika förslag men sen är det bara att gå loss och göra det man själv känner för. Och här behöver  man inte få prestationsångest utan här har vi bara roligt.

Det brukar tillverkas olika arrangemang mossa och grenar.

Vi har ett otroligt fint kök i huset så man kan laga julgodis.
Det brukar tillverkas papperssaker. Både traditionella och nyare.Luffarslöjd har vi tidigare nosat lite på. Vi har inspirationsbok och verktyg och tråd.Pris för hela dagen är bara 100:-

Vi kan inte vara hur många som helst så först till kvarn gäller.

Huset är bara sååå underbart. Det finns möjlighet för Er att sova över både fredag- lördag och lördag- söndag. Priset per natt och person är 150:- och då ingår frukost. Man tar med sig egna lakan och handduk.


På kvällen kan man sitta nere vid sjön eller ro en runda om det är en fin kväll. Annars kan man sitta i vardagsrummet och tända en brasa och njuta och umgås.

Anmäl er till mig på 0705-222147 eller birgittaryberg@hotmail.com

Så varmt välkomna till årets julpyssel. 

Adressen är Sandhuset, Kalv.

Jag ser verkligen fram emot detta!

Kram Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar