fredag 7 september 2012

Akvarell bytes mot.....?

Ska vi byta grejer med varann? För ett halvår sedan eller så, testade jag att byta lite grejer. Det visade sig vara mycket uppskattat hos många. Nu kör vi igen. Först ut är denna akvarell, inglasad med svart träram, mått ca 30x40cm. Vad vill ni byta med?


Kram Gittan

5 kommentarer:

 1. Har fått erbjudande på allt mellan ett marsvin till gamla saker från en vind. Detta är riktigt roligt. Någon mer som vill vara med så är det bara att hojta eller ringa 0705-222147 eller maila birgittaryberg@hotmail.com om man inte vill kommentera här =)

  SvaraRadera
 2. Vilken otroligt härlig konst du gör, den får mig att le!! Hittade hit via gallerinet.se - och nu kikar jag runt lite och imponeras. :)

  SvaraRadera
 3. Oh va kul! Har du redan bytt bort tavlan? Annars ska jag fundera nån dag... Vad har jag som jag inte längre behöver... Kanske gammalt sänglinne? Eller mina vintage balklänningar? Eller hattask? Spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kim och Zarah och välkomna till min blogg. Tavlan finns kvar och förhandlingar pågår för fullt så välkommen att haka på. Skicka gärna bilder till mig på ev bytessaker till birgittaryberg@hotmail.com

   Mvh Gittan

   Radera