söndag 15 september 2013

Utlottning - snart 100.000 besökare!

Vinn en singerad litografi av Prima Ballerina. Inramad A3


När jag startade denna bloggen för ett par år sedan var det för att nära och kära skulle kunna ta del av renoveringen av Björneslätt. Sedan dess har antalet besökare ständigt ökat. Det glädjer mig att jag kan inspirera andra med min konst och vår renovering. För att fira att det snart har varit 100.000 besökare på bloggen så lottar jag ut en A3 litografi med Prima ballerina. För att vara med i utlottningen vill jag att ni skriver några rader nedan och berättar vad just du tycker är bra med bloggen, eller vad du vill se mer av.
Dragningen sker den siste september.

Lycka till!

Å tusen tack för att ni finns.

Kram Gittan

10 kommentarer:

 1. Hihi..det klart att man vill vara med på en utlottning. Fast det bästa för mej med att läsa din blogg, är när du skriver om hästarna....av naturliga skäl förstås, känner mej ganska delaktig i dom ju. :D

  SvaraRadera
 2. Klart jag vill vara med i denna utlottning..blogger ger mig glädje av att se alla fina härliga tavlor och naturligtvis hur era projekt går framåt..=)

  SvaraRadera
 3. Samma här! Vill ju också vara med på utlottning av väldigt fin tavla. Jag tycker det är så roligt att läsa din blogg för alla härliga tavlor du visar! Dessutom blir jag så imponerad av allt du hinner med och allt du kan! Det ger känslan av att alla kan försöka och lyckas bara man har viljan! Fortsätt så!

  SvaraRadera
 4. Åh, men den här vill jag gärna vinna!
  Jag blir alltid så imponerad av allt du gör och alla fina fynd du lyckas hitta. Sen blir jag alltid så glad när jag ser dina fina målningar :)
  Jag tycker nog att du ska fortsätta på samma linje med bloggen, en lagom blandning av det du är bra på!

  Mari G

  SvaraRadera
 5. Jag vill inte bara vara med i utlottningen, jag vill vinna!!! :) Jag har ju förmånen att känna dig lite grand och jag gillar din blogg för att det är en så härlig blandning av det som är du.

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig tavla - vilka underbara färger!!!! Man blir ju jätteglad av att titta på den, i synnerhet när höstregnet piskar på rutan.
  Din blogg är en perfekt blandning att besöka: inredning, ombyggnad, hästar och dina konstverk.
  Mu håller jag tummarna ...

  SvaraRadera
 7. Såklart man vill vara med i uttlottningen!!
  Jag följer din blogg, inspireras och får ibland lite lätt ångest över att jag inte mäktar med att hålla uppe samma tempo hemma hos mig :)
  Du skriver med en enormt positiv energi och den smittar av sig. Kraaam //Lillemor

  SvaraRadera
 8. Har följt din blogg nästan sedan starten . Ibland i början kunde jag bli nästan irriterad över hur duktig du var....men nu ! Du ger lust att börja själv och nu när jag är igång med färg och bräder förstår jag din glädje på ett helt annat sätt !!!! Bra jobbat Gittan !

  SvaraRadera
 9. Din blogg ger så mycket glädje och inspiration! Om man som jag och min familj lever i renoveringskaos är det härligt att kunna gå in hit och få tips och idéer.
  Jag skulle vilja läsa mer om hur man inreder rum för att få en perfekt balans mellan gammalt, nytt, färg och vitt.
  Kram Sandra

  SvaraRadera