torsdag 3 november 2011

Kulturarv att värna om.


Ok det är lika bra att erkänna det. Fast jag är fullt upp i renoveringen av Björneslätt så är jag sugen på ett nytt hus att renovera. Om ni bara visste vilka underbara hus det står tomma, orörda i väntan på någon vänlig själ en dag kanske orkar ta tag i renovering å återskapa husets charm och själ. Jag vet att jag inte är klar här hemma. Jag vet att jag borde vara nöjd med att jag kommit så långt. Å jag vet att det ses som galenskap att vilja börja om. Men det är så jag känner det. Det finns så många hus som behöver räddas!



Men att räkna på vad det skulle kosta att få ordning på ett ställe är svårt. Men glädjen i att välja färger och stil och allt vad renovering innebär är svårt att sätta ett pris på. Igår fick jag ovärderlig hjälp med att flytta runt nästan alla möbler i huset här. Nya sovrummet står ju klart så möbler skulle dit och andra byta plats. Så nu är huset upp och ner, i alla rummen. Stor utmaning blir att få ordning på det. Dagen är räddad!

Kram Gittan

3 kommentarer:

  1. Underbart ställe! Det är bara att sätta igång! Jag hjälper till! ;0)

    SvaraRadera
  2. He he he.... Hus med potential, som det så fint brukar heta... ;-)

    Du har galet mycket energi! :D

    Ha en härlig torsdag! Kram Carin

    SvaraRadera
  3. ja, vad säger man du är galen hehe men du är galen på ett bra sätt..alla hus skulle ha en liten Gittan för att värna om sig..kram på dig <3

    SvaraRadera