onsdag 26 januari 2011

Med huvudet före.

Så gör man det igen, som så många gånger tidigare i livet, slänger sig handlöst med huvudet före in i ett nytt projekt. Denna gången är projektet en blogg. En blogg, en blogg... varför då? För att jag vill dela med mig av alla mina projekt, av alla härliga upplevelser som livet på landet har att ge, för att ge tips och idéer på enkla och billiga lösningar för inredning och renovering, å för att jag älskar att skriva och fotografera!

Jag vet att en bra blogg ständigt ska uppdateras och jag hoppas verkligen att jag har tid att leva upp till detta. Våren närmar sig så sakta och så fort det är plusgrader ute snickrar jag i stallet. Men än håller vintern sitt grepp om gården. Ett underbart vinterlandskap som både människor och djur trivs i. Å där kvällar med sprakande kamin och levande ljus ger en ro i kroppen att sätta sig ner och skriva.

Så välkommen hit, alla nya läsare och självklart alla ni som tidigare följt min hemsida. Hoppas ni ska finna nöje i att dela årets alla skiftningar här på gården med mig.

Kram Gittan
3 kommentarer:

 1. Lycka till med din fina blogg.Ser med spänning fram mot fortsättningen....
  Kram mor

  SvaraRadera
 2. Det blir spännande att läsa och se dina bilder framöver, kanske ska ta och sparka igång min med som liggat i dvala i 2 år. Eller starta om på en ny...
  För visst är det skönt att skriva och berätta om det som händer runt än.
  Kram på dig så hörs vi imorgon

  SvaraRadera
 3. Men åååå, vilken fin blogg jag hittade! ;-)

  Här kommer jag kika in fler gånger!

  Kraaam Carin

  SvaraRadera