fredag 29 juni 2012

Vilka vänner!

För tillfället så stämpar vi vidare för fullt. Som om det inte räckt med att rikta Björneslätts lada så har vi nu flyttat stämpen till Strömsåsen. Ena väggen har gett sig iväg då plattan har spruckit och kanat iväg. Det har även regnat in och vissa stolpar är helt uppruttna nertill. Vi har lyft upp, kilat under med stenar och säkrat allt med spännband. Sen blir det till att börja uppifrån då vi upptäckt att utbyggnaden inte är förankrad i den övriga ladan. så nu blir det till att skaffa jängstänger och bult och börja fästa takstolar och reglar. Tills dess är som sagt allt förankrat. Hade ju tänkt hinna bygga lite boxar också som jag skrev igår....


Igår kväll fick vi även besök. Det är sånt som ger livet en extra krydda. Uppehåll för en gång skull och grill i goda vänners lagar är bara helt underbart. Att jag försöker undvika mjöl gick bara inte att hålla en kväll som denna när dom hade med sig helt underbara hembakade muffins och bullar. Tack alla vänner för att ni finns och tittar förbi ibland. Älskar er!
När vännerna så åkt hemåt igen tog vi en sväng med båten på Ätran. Det var helt underbart och den gamla utombordaren från 60-talet puttrade på så fint. Vatten är verkligen avkoppling. Den startade faktiskt även om det inte ser ut så på bilden =)


Idag har jag röjt på Björneslätt igen. Där blir bara bättre och bättre. Sovrummet nere är färdiginrett likaså köket. Nu återstår sovrummen uppe. Jag älskar verkligen att inreda och jag vill att alla som kommer hit ska trivas. jag håller för fullt på att planera in en Pralinkurs tillsammans med Konditori Kringlan i Älvsered. Vi kommer hålla till där och lära oss baka underbara praliner. Sedan tillbringar vi kvällen och natten på Björneslätt för att äta god mat och njuta av atmosfären här. Följande dag fortsätter kursen och alla får med sig goda praliner hem. Så fort allt är bokat läggs det ut här så håll ögon och öron öppna.


Kram Gittan

1 kommentar:

  1. Woowww vilka snygga grabbar..hehe tack själva men får dom vänner man förtjänar Det du ger gör oftast att du får tillbaka tusenfallt..Älskar dina bilder här o alla era projekt..kramelikram..

    SvaraRadera