söndag 20 februari 2011

Det gör ont

I morse fick jag oväntat besök av en "granne" (bor 2km bort) som kom förbi med några fototidningar. Han hade kollat bloggen å sett att jag var intresserat. Snällt! Jag blev jätte glad och lyckades i samma stund övertala honom att åka med till Ätran på eftermiddagen och åka lite skidor. Jag hade tänkt att köra mitt sista pass där innan vasan. En lugn och go runda med enda måla att inte ramla. Men mitt enorma vallateam (förlåt Jörgen) hade gjort sitt jobb för bra. Hjälp vilket glid! Redan på första varvet sprack planen. Denna gången landade båda skinkorna samtidig på den riktigt hårda isen. Inte bra! Det gör ont.... Kände mig som She gör när hon letar efter dom godaste grässtråna i höbalen. Man vill bara köra huvudet i snön och gråta. När katten ska jag lära mig att åka skidor? Nu är det i alla fall för sent! Bara att gilla läget, massera in rumpan med Tiger balsam (sponsor på liniment sökes!!!) och ta promenader dom närmsta dagarna. Hej Mora snart kommer jag! 6 dagar till start....


Det har som jag redan tidigare skrivit varit en helt underbar helg. Vilket väder! Hästarna har verkligen njutit i solen och lilla Li tränar för fullt för att gå i riktigt fin form. Jag som trodde hon skulle bli hopphäst.


Avslutar söndagskvällen med en ful "gladtavla". Nu blir det slapp framför TVn en stund. I morgon åter till verkligheten!


Vill passa på att tacka alla er som läser min blogg. Ha en underbar söndags kväll.

Kram Gittan

2 kommentarer:

  1. En viss i släkten gör det aldrig.-)))
    Det går säkert vägen!!

    Trevlig vecka med allt vad det innebär.

    SvaraRadera
  2. Vasan kommer att gå som en dans!

    SvaraRadera