söndag 13 februari 2011

Tidningarna har hört av sig

Åh jag måste börja med att berätta att tidningarna har hört av sig. STT (Svenljunga Tranemo Tidning) vill skriva om Unic Art och BT (Borås Tidning) vill skriva om min blogg. Tänk att någon vill skriva om min lilla blogg. Kul, spännande och lite pirrigt! (Om det inte visar sig vara ett reportage om dom sista utdöende originalen  :)) STT kommer först när Theodor kommer tillbaka ifrån Afrika men BT kommer hit nästa vecka för att göra ett reportage. Men jag har varnat dom att det här stället är för den händige, för den sinnessjuke eller för arbetsnarkomanen! Det konstaterade jag och min käre far redan från dag 1 när vi köpt det!


Vårvinter på Björneslätt!

Unghästarna solar sig. Från vänster Miss Li, Viva la Diva och She.


Diva har hunnit bli två år.

 Divas helsyster Li. Om allt går vägen kommer syskon nr 3 till sommaren.

 Men här har varit en helt underbar dag. Bara ett par minusgrader och både människor och djur har mått fantastiskt bra. Hästarna älskar vårsolen (om man redan vågar kalla den för det).

Så härligt isen smälter i dikena runt hagen.

Likt vattnet smälter isen på bilden ovan gör jag själv allt som står i min makt för att få liv i fötterna i tid. Istid! Inser att jag troligen inte kan åka skidor något vidare innan start. Men skam den som ger sig. Igår massage, liniment och värme. Idag strumpor med elslingor i och sen ett låååångt fotbad. Under tiden passade jag på att måla lite, att bara sitta still funkar dåligt för mig. Så här kommer dagens flummiga tavla. Ja, Maritta, jag vet att du inte gillar detta men jag tror att det ska föreställa gubbar.... Så slipper du kommentera!


Går nu runt här hemma och njuter över vetskapen att det är lov imorgon, men jag ska jobba lite extra. Men en härlig sovmorgon blir det i alla fall. 

Kram Gittan

1 kommentar:

  1. Men Gittan då, älskar färgerna och försöker förstå..förlåt för min okunskap puzzzzzzzzzz

    SvaraRadera