fredag 25 februari 2011

Jag har sett målet i Mora.

Så har vi landat i Rättvik, på ett riktigt fint vandrarhem. Resan upp gick bra och vi har varit i Mora och hämtat startkuvertet i tältet vid mål. Så nu har jag i alla fall varit i Mora och sett skylten med I fäders spår för framtida segrar. Ifall jag nu inte får se den i morgon.... Lyckades byta starttid från 12.45 till 12.00. Ingen stor skillnad men skönt att ha gott om tid till första repet efter 2 mil.


Sitter nu omgiven av vallaburkar, plåster och startlappar. Vad ska jag ta med i midjeväskan å viktigast av allt. Vad ska jag äta i morgon bitti? Har gjort pastasallad att äta i bilen på väg till start. Dom varnar för långa köer i Mora så det gäller att åka i tid!

Nu ska jag sticka bort till Jörgen som bor i Mora med hela Svenljuna gänget så ska han få gå igenom mina skidor en sista gång. Så skönt att ha någon att skylla på om det går trögt =)

Idag kom en 90-åring i mål på kortvasan under 4 timmar, då borde väl även jag lyckas.....

Vi hörs igen, nu börjar det rätta pirret infinna sig och hornen växer så sakta ut.
Tack alla vänner för lyckönskningarna!

Kram Gittan

2 kommentarer:

  1. Ha de`!-som norrmännen säger.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Inga Ätranvurpor nu du får vårda dina bulor/blåmärken väl...Kör hårt på Gittanvis..menar ut med hornen bara, inte svårt för dig eller..kramkram..<3

    SvaraRadera