måndag 28 februari 2011

Lampa a la Gekås

Så var livet som vanligt igen. Hemma med allt vad det innebär. Vatten och mat till djuren måste gås igenom. Min underbara granne Susanne var här och hjälpte mig att köra ut en rundbal i hagen. Lika glad som alltid i sin stora gröna traktor kanade hon runt på isen med låsta hjul. Hon är ju bara för skön! Tack Susanne!!!
Hästarna har åkt på bärrandsröta. Det är alltid lika jobbigt. Har gått igenom hovarna igen och kletat på blåstenssalva. Typiskt att en bra produkt som fungerar måste förbjudas i Sverige. Men i Danmark finns den så kanske en resa dit bara för den anledningen .Är sugen på något nytt projekt/utmaning.... Får se vad som dyker upp.

Min pappa har ju bott här nu när jag varit borta. Han har skött hästarna och grejat med sin traktor. Å så har han satt upp min nya lampa. Ett köp på Gekås för inte allt för stora pengar. Ibland kan man verkligen hitta saker där som passar in i den lantliga stilen. Den här passar helt underbart i sovrummet.Ha en skön måndagskväll vänner.

Kram Gittan

4 kommentarer:

 1. Tråkigt med hästarna, men tur att Danmark inte ligger så långt bort :) Lampan du fått tag på är verkligen i lantlig stil och passar ju jätte bra hos dig.
  Kram vännen <3

  SvaraRadera
 2. Läcker lampa och bra att du äntligen fick hjälp:-))
  Kram mor (Som logga ut:-))

  SvaraRadera
 3. wow vilken läcker lampa..det är Gittanstuk på den vill jag lova..Utmaning jag har en till dig..Städa mitt hus på tid det kanske kan sporra dig =))Kram på dig din Dampunge..<3

  SvaraRadera
 4. Gitt kan bara säga WoW. Snyggt...

  SvaraRadera