tisdag 5 april 2011

Från loppishylla till stallapotek

Jag har kommit på vad som gör mig riktigt lugn. Det kan tyckas märkligt men det är att simma eller flyta på rygg med öronen under vattenytan, lyssna på alla ljuden som finns i vattnet, känna vattnet omsluta kroppen och strömma utmed sidorna. Rikta blicken uppåt å känna lugnet i hela kroppen.
Har idag varit och simmat som ni kanske förstår. Det var då jag insåg det. Jag älskar verkligen att simma och bada. Att sen veta att man ska simma Vansbrosimningen, tjejklassen, 1000m motström, gör ju att man gärna åker och simmar någon gång emellanåt tills vattnet i sjöarna är så varmt att man kan simma där.Nog om detta. Jag har gjort klart det lilla bruna loppisskåpet för 10kr som jag visade för väldigt länge sedan. På bilden syns det tillsammans med lådan som blev en dricka back. Det blev ett stallapotekskåp av skåpet som jag ser fram emot att kunna sätta upp när jag väl kommit så långt i renoveringen av stallet. Jag valde att måla skåpet med oljetäcklasyr eftersom det är utomhusklimat i stallet. Detaljerna målade jag med en fin pensel och hobbylack. Det lilla skåpet lär bli som ett smycke i stallet.

Inspirerad av loppisskåpet stack jag och en kompis till Ullared för att gå på tisdagsloppisen som finns där. Men huuu så besvikna vi blev när det var stängt denna och nästa vecka. Så det blev att tillbringa en stund i fruktdisken i ICA istället och sen åka hem och lacka trappan en sista gång. Bättre lycka nästa gång!

Kram Gittan

4 kommentarer:

 1. Fint det blev ditt stallapotek :) Härligt att du hade en lugn o skön stund på badhuset det kan du behöva som ständigt är i farten.

  Saknar dig min vän <3
  Kram

  SvaraRadera
 2. Himla fint stallapotek du fixat till. Ja tänk vad färg gör underverk. Finns det loppis i Ullared? Har jag missat nåt?
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Hehe ja det var den loppisen =) Fick ju iaf ut och lufta benen på ICA hurrrrraaaaaaaaaaaa Tusen kramisar du är BÄST...

  SvaraRadera
 4. Det är loppis i Ullared varje tisdag (trodde jag). Någon idrottsförening som håller i det. Ett tips för alla oss som älskar loppisar!

  SvaraRadera