måndag 18 april 2011

Vilka är ni?

Jag är så glad att det är så många som besöker min blogg, men vilka är ni? Det är ytterst få av er som skriver något här. Jag önskar att ni bara denna gång skriver en kort rad, vad ni tycker är bra med denna bloggen och vad ni vill se mer av! Det skulle göra mig jätte glad.


Kram Gittan

14 kommentarer:

 1. Jag brukar titta in till dig så klart. Inte alltid jag skriver. Hoppas helgen varit bra, solen kom ju till sist igår eftermiddag. Det blev en lång härlig cykeltur med de minsta pojkarna för vår del.
  Ha nu en skön vecka!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Ibland är det ju jag:-))
  Ha en fin dag bland blommor och blad.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Pussen du har en bra blogg som den är..vill läsa lite mera av din barnbok härligt Gittan du e bruden med det stora B-t..kramelkram <3

  SvaraRadera
 4. Hej Gittan,det är jag Carina som tittar in ibland..Kul det där med barnbok:) Kram

  SvaraRadera
 5. Kul att det i alla fall var fyra av er som ville skriva några rader. Hoppas fler ger sig till känna. Alla är ju välkomna hit, jag är bara av naturen nyfiken av mig!

  Vad beträffar barnboken så ska jag sätta mig ner nu och jobba lite med texten. Idébilden börjar också ta form. Ni kommer få mer information längre fram.

  Kram Gittan

  SvaraRadera
 6. Du har en jättefin sida, att få se det du skapar är så roligt.
  Jag tittar in här titt som tätt.
  Kramar.

  SvaraRadera
 7. Japp Anonym går fint/ Åsa ;)

  SvaraRadera
 8. Jag brukar titta in men det vet du ju.
  Tack för gratulationen! Å då befann man sig på döhalvan...

  SvaraRadera
 9. Carina H här =)

  SvaraRadera
 10. Hejsan!

  Jag tittar också in titt som tätt!
  kram Sandra

  SvaraRadera
 11. Hejhej klart man kollar in din härliga blogg emellan åt. Fattar inte vad du får energi till alla fina saker du gör. Kram Malin

  SvaraRadera
 12. Hittade din blogg tack vare din mamma :-) Har nu dessutom lagt till den som en favorit så du kommer att få besök av mig framöver. En jättefin blogg och jag gillar dina tavlor som gör mig riktigt glad :-)

  SvaraRadera
 13. hejsan! även jag som är en 14 årig tjej gillar din blogg. är själv galen (om det är rätt ord att beskriva det hela på) i att bygga och renuvera saker. speciellt stall då jag har fått hjälpt mina kusiner att bygga om en hel lada. måste fråga, hur får ni råd med allt? det värkar så himla mycket :). skulle önska mera uppdateringar om ladan, är så intressant. Toppen blogg annars. man fastnar lätt här, har nog kollat runt här i 50 minuter nu. lycka till!! kram.

  SvaraRadera
 14. hejsan! även jag som är en 14 årig tjej gillar din blogg. är själv galen (om det är rätt ord att beskriva det hela på) i att bygga och renuvera saker. speciellt stall då jag har fått hjälpt mina kusiner att bygga om en hel lada. måste fråga, hur får ni råd med allt? det värkar så himla mycket :). skulle önska mera uppdateringar om ladan, är så intressant. Toppen blogg annars. man fastnar lätt här, har nog kollat runt här i 50 minuter nu. lycka till!! kram.

  SvaraRadera