lördag 23 april 2011

Vilken härlig påskafton!

Efter att ha tillbringat natten i Köpenhamn på ett billigt hotell för 2200kr natten. Nej nu skrev jag fel, på det hotellet var vi bara inne och hämtade en karta. I vissa miljöer passar man INTE in. Men i Köpenhamn bodde vi.

Idag har vi varit på konstmuseet Louisiana och tittat på Picassos målningar. Vet egentligen inte vad jag tycker. Vissa målningar var riktigt sköna medans andra var riktigt fula. Efter ett tag så tröttnar man på alla bröst och andra detaljer som ju återkommer i så gott som var enda målning. Men en hel del nya uppslag fick jag allt! Har faktiskt just satt mig ner och skissat ner alla.
Det fanns även en hel del annat härligt på museumet och en del som inte ens jag var tillräckligt flummig för att förstå mig på. Men jättespindlarna var grymma!

Har sen tillbringat en stor del av dagen på en sandstrand. Här har varit underbart varmt och soligt. Nu blir det dusch å sen mat och öl på stan. Tyvärr vill inte datorn föra över bilderna så ni får nöja er med min text. Bilder kommer när vi åter är i Sverige.

En riktigt härlig påskafton här i Danmark. Önskar er det samma!

Kram Gittan

1 kommentar:

  1. Låter som en helt härlig påskhelg.
    må så gott
    elsamarianne

    SvaraRadera