torsdag 20 oktober 2011

Traktorgaraget del 3

Det går lååååångsamt, men det går. Vissa projekt verkar små, och är egentligen inte heller så stora, om dom bara varit dom enda projekten. Men nu är alla klädselbrädor både invändigt och utvändigt på plats. Ljusinsläppet på långsidan är klart och jag håller på att sätta upp det sista i ena trekanten ovanför den blivande porten. På andra sidan kommer jag troligen att sätta klädselbrädor ovanför porten. Regnet är ett hinder. Det har kommit massor så nu måste hängrännorna upp. Det skvätter så illa på den målade panelen när regnet slår i sanden nedanför som det är nu. På det stora hela är jag nöjd med det hela. Men sakta har en annan tanke om användningsområdena så sakteliga tagit form.... vi får se när det är färdigt.


Men hästarna mår bra trots regnet. Dom har redan satt en ordentlig päls så dom klarar sig. Dom går ofta likt blötdjur nere i den översvämmade delen av hagen å njuter saftigt gräs. Hösten är en härlig tid om bara regnet ville lugna sig lite.



En lång Måste lista börjar ta form nu inför vintern. Glykol i div rullande fordon, magasinera båt och mc, ta hem veden, röja ifall det plötsligt är vitt en morgon när man vaknar och sen inte hittar sakerna, sätta tyngd på traktorn och laga skopan, vinterdäck... hur var det nu med dom...., sätta upp mer belysning ute.... Ja ni vet själva hur det är. Fick tipset att även göra listor på sådant som faktiskt blivit gjort. Det kanske vore en bra sak så man inte bara ser alla måsten utan även inser vad man har fått gjort. Kanske borde summera 2011 sen. Intressant! Har ni testat det någon gång?

Kram Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar