onsdag 30 november 2011

Härlig julmarknad till helgen!

Till helgen ska vi i Unic Art vara med på en julmarknad som är på gården hemma hos en keramiker. Det kommer vara en härlig stämning när hennes lada fylls av olika utställare med allt från keramik, våra konstsaker till handgjorda vackra knivar å självklart tomtar. På lördag slår vi upp portarna kl 12-17. Samma tid gäller det på söndagen. Då blir det även tipspromenad med fina priser. Fika finns att köpa. Så kom och fira 2:a advent på Julmarknaden i Lilla Backa, Gällared. Ni hittar hit då det är skyltat från dom stora vägarna 154 och 153:an.Vi har tagit fram nya modeller på klot för stora värmeljus. Nu finns dom både rostiga och lackade i svart och antikkoppar. En perfekt present till ett bra pris!


Vi har även rostiga löv i olika storlekar. Både att hänga för dekoration eller att lägga på ett bord och ställa ett värmeljus på.


Självklart tar vi med våra unika smycken i silver, brons och titan.


Å självklart kommer jag ta med en och annan akvarell. Både stora och små. Å har vi inte det ni söker så kan ni alltid beställa. Vi försöker fixa så mycket vi hinner innan jul.

Välkomna!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar