fredag 22 mars 2013

Ett verkligt lyft


 Hallen uppe på Strömsåsen har fått ett nytt ljust golv. Det börjar bli ett helt nytt rum där uppe och jag är så nöjd med resultatet. Fönstren i väggen in till arbetsrummet är ett riktigt lyckat projekt. Det har helt ändrat känslan både i hallen och i rummet innanför. Kul att det föll så väl ut.
Väggens ljusgula färg lyfter fram allt det vita och ger rummet en varm och ombonad känsla. Trappräcket börjar så sakta att ta form och valet av spalje gör att hallen känns ännu större. Utmaningen just nu är att bestämma om spegeldörrarna ska målas vita eller laseras vita. Tyvärr så verkar det som att shellacen som dom målat över kvistarna inte går att slipa bort helt utan när jag testlaserade syntes fläckarna fortfarande. Därför får jag nog måla dörrarna i alla fall. Sen blir det till att hitta fyra lika dana uppsättningar av dörrhandtag så det blir en enhetlig känsla på hallen. Så det får bli att välja modell och hålla utkik på loppisar/antikaffärer och nätet.

Å vet ni, jag älskar min kristallkrona, ni vet den som jag hittade på ett ränne. Det passar lika bra på Strömsåsen som på Björneslätt. Det gillar jag! Ha en skön helg vänner. Själv ska jag tillbringa den bland vackra hingstar....

Kram Gittan

1 kommentar: