tisdag 26 mars 2013

Bruksprovshelg

Det var inte precis de varmaste dagarna på året när bruksprovet för ponny gick av stapeln i metropolen Ljungby i helgen. Jag är så glad för mina elektriska sulor för det finns nog inget kallare ställe än dessa ridhus i plåt. Men det var en rolig och givande helg trots kylan. Jag var där med Sandra Senby som visade sin fine Stackarps Diplomat. Han var mycket väl förberedd och skötte sig helt kanon vilket resulterade i att han blev helgens näst bästa New Foresthingst.
Den danske godingen.

Där var många fina ponnyer (inte bara NF) men tyvärr var det ingen som föll mig i smaken så pass att jag plötsligt blev jättesugen på att betäcka. Eftersom det är ganska trögt att sälja häst så ska jag försöka stå fast vid mitt beslut att inte betäcka någon i år. Men Miss Li ska förberedas för treårstest. I dagsläget är hon överbyggd så kanske visar jag henne till hösten istället för i maj om jag inte säljer henne innan dess. Men hon ska absolut visas på premieringen till sommaren. Ska bli spännande och se om jag kan lyckas få fram ett diplomsto till. Det får framtiden utvisa. Men fin är hon.

Det var med en godkänd dansk hingst som tyvärr inte blev godkänd i sverige. Han var inte rastypisk men han rörde sig bra, var lätt, och hade hög ridbarhet. En riktig goding enligt mig. Men om denna häst var åsikterna helt klart vitt skilda.

Kram Gittan

1 kommentar:

  1. fin blogg! :) kolla gärna in min och lämna en kommentar!

    SvaraRadera