torsdag 7 november 2013

Välkommen att Julpyssla med oss!


Julpyssel på Sandhuset.

Tidigare års julpyssel på Björneslätt har varit så uppskattat. Då Strömsåsen är som en stor byggarbetsplats har jag i år valt att ha det på SANDHUSET, en härligt ställe intill sjön Fegen. Det är en otroligt vacker plats. Som vanligt har vi knytkalas både när det gäller pysselsaker och mat. Ni väljer vad ni vill göra. Vi brukar arbeta med ståltråd, papper, tyg, gamla notpapper, stämplar, naturmaterial. Ja allt möjligt och nya idéer mottages tacksamt. När alla som vill har anmält sig delar vi upp vad var och en ska ta med sig. Utöver detta kostar det bara 100kr. Det går jättebra att övernatta för er som har långt att åka eller som vill ta ett glas vin till maten. Det kostar 100kr per person och natt och det går att bo där från fredag till söndag. Lördag den 23 november kl 11-17

Ni behöver inte själva ha en massa idéer på vad som ska tillverkas. Vi träffas och spånar och pysslar och har kul. Tidigare år har detta varit väldigt uppskattat så har ni inte varit med tidigare så häng på. Först till kvarn är det som gäller då vi inte kan vara hur många som helst. 

Anmäl dig antingen genom att kommentera här, maila mig på birgittaryberg@hotmail.com, sms/ring 0705-222147 eller anmäl dig på Facebook HÄR. 

Välkomna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar