söndag 24 november 2013

Underbara pysseldagar i fantastisk miljö.


Så är helgen snart slut. Det har varit en riktigt skön helg. Vi har hållt till intill Fegensjön och njutit av underbar utsikt, fint väder, trevligt sällskap och pyssel i massor. Pyssel för vissa är ett hemskt ord, med klister på fingrarna och tummen mitt i handen. Men för andra är det ett ord förknippat med kreativitet, skaparglädje och terapi. När man kommer samman ett gäng så som vi gjorde i helgen så inspireras man av varandra och lär såklart av varandra. Å pyssel är inte bara papper och klister. Men det blev en del stjärnor av gamla böcker och notpapper och strutar i olika storlekar och färger.Pyssel kan vara ståltråd.....
Vi testade lite luffarslöjd. Tyvärr så fick jag inte fler bilder. Det blev ljushållare, liten strutkorg som fylldes med mossa och andra dekorationer och här även en nagg till Hönökakor.


 .... eller som många gjorde, dom skapade fina kransar, stjärnor och mosshjärtan att ha ute. Dagen gick på tok för fort och vi pratar redan om vårens pyssel då man kan göra kransar av björk och annat fint till våren. För snart är det vår eller hur =)


Tusen tack till alla er som gjorde denna helgen till en toppen helg.


Kram Gittan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar