torsdag 17 februari 2011

Efter regn kommer solsken

Ja kära vänner, vad gör man inte för att bättra på sitt rykte som original.
- Har du ingen bonnig jacka att ta på dig som du brukar ha när du är ute och grejar. Någon ljusgrön prasslig? Jag erkände att jag äger en skoteroverall men jag tvär vägrade att ta på mig den. Ni som sett den förstår mig! Det finns gränser även för mig. Men nu är intervjun gjord. Helt klart en trevlig stund. Det blir spännande att få se text och bild....
Men mitt rykte som udda lär inte bli mindre. Jag kommer dela uppslag med tre andra bloggare. Utan att säga för mycket säger jag bara att Efter regn kommer solsken. Ni som sett Torsk på Tallin förstår! Men nu förtränger vi detta ett par veckor.

Köpte dyra men förhoppningsvis bra värmesulor igår så nu ska det åter åkas skidor. Drar nog till Ätran ikväll. 9 dagar till start! Spännande. Ska försöka blogga mig igenom dagarna i Mora. Blod, svett och blåbärssoppa!



Tack alla som hjälpt mig idag med både det ena och det andra. Ni vet själva vilka ni är. Livet på landet kan vara helt underbart! Särskilt nu när huset börjar fyllas av vårblommor.

Kram Gittan

4 kommentarer:

  1. Glöm inte att jag vill ha ett ex av tidningen:-))
    kram mor

    SvaraRadera
  2. Kan du inte lägga ut tidningens intervju på bloggen :). Det e nog många som vill läsa

    SvaraRadera
  3. Hehe Mårdaklevs nya härliga original det du Gittan du skulle ha tagit på dig overallen o stått med en grep i handen mitt i en hästskit..Nej, tror det blir ett bra reportage om en tjej som har måttot SKAM DEN SOM GER SIG..kram kram

    SvaraRadera
  4. Jag ska försöka lägga ut artikeln här. Har fått ett första förslag på texten idag. Ska bli kul att se bilderna.

    Kram

    SvaraRadera