onsdag 13 april 2011

Illustratör till barnböcker

Det blev två tavlor idag, det var vad jag kunde åstadkomma mellan vågrätt läge i sängen med ljudbok.  Nu är jag redigt trött på det här! Men att måla gör mig faktiskt gladare =)



Jag skulle så gärna vilja illustrera barnböcker. Finns det ingen där ute som vill, eller redan har, skrivit en barnbok? Kom igen, snälla!!! Skicka mig förslag om ni tycker att illustrationerna skulle passa just eran bok!

Jag vet att det har blivit väldigt mycket tavlor på senaste tiden i min blogg men så är det när man är sjuk och inte får tagit sig för så mycket annat. Men snart ska ni få se.....

Förhoppningsfulla hälsningar 
Gittan

3 kommentarer:

  1. Tavlorna gör även mig glad trots förkylning och tråkläge.Fortsätt måla...
    Kram mor

    SvaraRadera
  2. Hej! Hittade till din blogg då jag såg att du också ska med på Pias bloggresa.
    Ser att du också är hästmänniska. Vi är några stycken som snurrar runt i bloggvärlden... men jag skriver inte så mycket om hästarna på min blogg. Vi har börjat avveckla hästägandet, och det är med blandade känslor.
    Dina tavlor är helt underbara. Man blir så glad av dom.
    Ser fram emot att få träffa bloggvänner irl.
    hälsningar från elsamarianne
    med bloggen http://elsamariannes.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Åh jag bara älskar dina barntavlor du är banne mig det underbaraste som finns du gör en såååå glad med dina tavlor..Pözzz och hoppas verkligen att du får tag i någon som vill ha dina teckningar dom skulle göra sig i en barnbok..love u <3

    SvaraRadera