onsdag 21 december 2011

Ett landskap likt Narnia

Nu närmar sig julen även om den för mig i år känns väldigt konstig. Jag är mer motvillig till den än på länge. Alla måste, allt åkande, alla känslor och tankar. Men senaste dagarna har gjort känslan bättre. Här är ett landskap så vackert likt skogen i Narnia. Har ni sett filmen så vet ni vad jag menar. Snötyngda grenar, orörd snö och en stor tystnad. I morgon är det avslutning i skolan och då ska jag åka hem och rida runt i det tunna lager snö. Det är en härlig känsla och skogen är på ett annat sätt då. Allt är ljust och härligt. Självklart ska jag dela med mig av lite bilder. För även ni som inte ser ut att få en vit jul vill jag ge lite stämning.
Sen måste jag passa på att visa min nya bil som jag var i skåne och hämtade igår. Tack Micke för bilen! Är det något fel på den så vet du att jag kommer hemsöka dig i dina drömmar. Jag brukar aldrig blogga om folk, men nu ser jag chansen att ge honom ett litet löfte (ler). Hästarna ser också ut att trivas i snön. She som ju snart blir 3 år har växt till sig och blir allt finare. Jag hoppas kunna hitta ett riktigt bra hem åt henne. Hon älskar människor och vill gärna börja arbeta snart.

Inne har det pyntats för fullt. Det blev en liten gran i år. Granen står så grön och grann i stugan... Så är det minsann. Tillsammans med riktigt gamla skridskor, julkort som jag köpt på loppisar, hyacinter i gamla glasfat och självklart allt underbart som min mamma har sytt till mig.


Toppa detta med massor av levande ljus så vet du hur jag har det här på gården. Nu blir det att provsmaka den hemmagjorda glöggen. Tänk om alla kunde ta julen med lika mycket ro som Sambo, så bra vi skulle må och så lite vi skulle få gjort...Kram Gittan

3 kommentarer:

 1. hallo!!jag är här o inte gör jag många knopp. Nu har jag kollat o det är så fint hemma hos dig..O så tittar jag runt här""O det::ja det duger, det är ju vi..
  Ingen alkohol..saft o kakor det är susen..
  Tjing där borta..Vackert med snö.

  SvaraRadera
 2. Jag sättet på en kopp kaffe vid ditt besök isf:). Härliga bilder..

  SvaraRadera
 3. Så fint du har det kära dotter...hoppas du får bra jul trots allt i år!!

  Kram från mor

  SvaraRadera