torsdag 8 december 2011

Vernissage på söndag!

På söndag ska jag och Bill ha vernissage i Bageriet i Älvsered. Det är den årliga tomtepromenaden nere på motionsspåret då och det ser ut att bli alla tiders med snö, tomtar, lotterier, eldar och musik. Det brukar vara en populär tillställning och i år när bageriet har öppet för alla som vill ta sig en härlig fika, kommer vi ställa ut en hel del av våra saker. Vi har många perfekta julklappar till salu för den som är på jakt efter fina och unika hantverk. Jag som snöar in allt djupare på det naiva spåret kommer ha med denna nya tavla. Avståndet till den tidigare perioden med porträtt och realistiska motiv ter sig allt mer avlägset. Det här är riktigt kul att måla. Kan ingen skriva en barbok så ska jag illustrera den. Å snälla lämna en kommentar på denna målning, jag vill ha kritik. Stör den er? Gillar ni färgerna? Är motivet fel? Är ängeln rätt? Vissa av er är duktiga på att kommentera och somliga läser mer och går vidare. Snälla, denna gången kan ni väl göra mig den tjänsten att ni skriver något!Tack på förhand!

Kram Gittan

10 kommentarer:

 1. Alltså Birgitta, vad bra du målar, den är som ur en dröm, var får du alla idéer ifrån??? Så spännande med alla små detaljer som husen å fåglarna som flyger med hjärtan, de sätter verkligen igång fantasin =)ser inget direkt nu som jag stör mig på heller kram Carina H

  SvaraRadera
 2. Gittan... Vilken engergi-kick du har åstadkommit! Man blir verkligen GLAD av alla färgerna... Nu är ju inte jag någon konstkritiker utan bara en vanlig "tyckare"...;-)

  I LIKE!!! Kraaam Carin

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att den är fantastisk:). Sprudlande glad, en riktig energikick!

  Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 4. Underbar! Jag älskar färgerna och glädjen i den :D Den är så livlig och ger en liksom en energikick :D Gör fler!! :)

  SvaraRadera
 5. Helt underbar (MEN) påminner väldigt mycket om MY LITTLE PONY..är lite allergisk på den haipen..Gillar iaf dina målningar bättre än verklighetens min lilla ponny..kramkram blir också glad av dina tavlor som föregående talare..=)

  SvaraRadera
 6. Du e än en gång en fantastisk glädje spridare, men du vet vilka tavlor jag bäst tycker om :). Jag skiljer mig nog från mängden....men så e jag oxå en glad skåning :))

  SvaraRadera
 7. Jag älskar den!!!!!!!Gillar alla små detaljer som man kan titta på länge och alla små kringelikrokar.

  Lena i Huskvarna

  SvaraRadera
 8. Var får du all inspiration ifrån? Tycker att dina tavlor är både fräcka och kul (och fina, naturligtvis)! Blir nog ett besök på söndag. Kram Yvette

  SvaraRadera
 9. Lycka till på Söndag, med er vernissage.
  Tavlorna"""

  SvaraRadera
 10. Jag älskar din konst!
  Denna tavlan är fantastisk i sin färgsättning och i alla små detaljer!
  Varför tar du inte kontakt med något förlag och ber att få visa upp dina illustrationer?
  Min dotters kompis håller just nu på att illustrera en känd författares barnbok- så visst går det att få arbete även som en okänd konstnär.
  Lycka till!

  SvaraRadera