fredag 2 mars 2012

En rosa humla....

Idag är det ytterligare en helt underbar vårdag. Även om det var minusgrader när hästarna skulle morgonfodras så var solen på väg upp och himlen var härligt blå. Det är nu som energin verkligen strömmar ut i varenda del av kroppen. Man blir glad, vill en massa och njuter stort av att vara ute med hästarna i skogen.
Igår blev Cesar nyskodd så idag väntar en härlig runda på soldränkta skogsvägar. Det luriga är källossningarna  som gör att hoven plötsligt sjunker genom på dom mest otippade ställen. Men inne i skogen är det fantastiskt att vara. Den mjuka mossan under granarna är som att rida i en trollskog. Alla borde få uppleva detta någon gång. Även om man inte älskar hästar så är det en fantastisk upplevelse.


Här om dagen kom det en underbar humla flygande till mig från Hönö. Den är helt ljuvlig i färgerna och passar så bra ihop med alla rosa blommor som jag har i mitt kök. Sådana presenter uppskattas mycket!

Njut av dagen vänner för nästa vecka blir det åter regn och snö. Men det är då det.

Kram Gittan

2 kommentarer:

 1. Hej
  Har hittat hit till din blogg och fastnat :-)
  Vad roligt att du fortfarande har kvar Cesar. Hur gammal är han nu?

  Mvh
  Linda Wanther (som red Modena)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Linda.

   Gud så länge sedan. Hoppas allt är bra med dig. Jag sålde Cesar när han var 14 år för att jag då tävlade för fullt i körning och kände att jag inte hade tid med honom. Men förra året fick han flytta hem igen, då 20 år gammal. Han är fortfarande lika glad och pigg å nu är hans största uppgift att uppfostra unghästarna. Jag föder upp New Forest och har en söt liten flock gående. I juli är det dags för fölning ingen. Har du vägarna förbi någon gång så kom gärna och hälsa på!

   Mvh Birgitta

   Radera