måndag 13 januari 2014

Ny vecka - nya arbetsuppgifter

Så var första dagen på det nya jobbet avklarat. Det är intressant att lära sig nya saker och jag har redan anmält mig till första kursen. Det lär nog bli en del kurser fram över, men det är som sagt bara roligt. Det har även kommit in flera beställningar på tavlor och det är verkligen roligt! Så det gäller att tillbringa kvällarna med att skissa nya motiv.
Imorgon ska jag iväg och träna med Jezzie igen. Hon har fått ha det gott i hagen i ett par dagar så nu ska vi se om vi så sakta kan börja lära henne Spansk skritt, det tycker jag hade varit roligt. Vi får se vad tränarna och Jezzie säger... så fort vi börjat med något nytt så ska ni få se det.

Till helgen är det ju dags för wienerbrödskursen på Konditori Kringlan i Älvsered. Så fort evenemanget lades ut på facebook blev det överfullt. Så vi ska bestämma ytterligare ett datum så kör vi en kurs till. Efter populära tv-program som Hela Sverige bakar så är intresset för att lära sig något så häftigt som att baka wienerbröd stort. Jättekul tycker vi! Så håll ögonen öppna här om ni har lust att vara med.

Kram Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar