fredag 3 juni 2011

Årets betäckning

Oj vad hästarna växer så det knakar. Dom, likt gräset, har skjutit i höjden nu på våren. Diva som nu är två år börjar bli en riktigt vacker dam.


Viva la Diva
Jazz KL - Sörbys Lotus

Planerna inför årets eventuella betäckning är i full gång. Redan har två (och en tredje är på väg) helsyskon producerats. Alla med Stuteri KLs hingst Jazz KL som pappa. Jag är helnöjd med hingstens förärvning och inte minst med Kurt och Lisbeth Larssons jobb med Lucinda, som inte alltid är den lättaste att ha att göra med. Mycket talar för att jag vill använda Jazz igen, men det vore kul med lite nytt blod. Kurt har även lånat in Rolökke Fixe i år igen. Kanske, kanske, kanske ska jag välja honom. Största nackdelen är att han lämnar relativt smått. Jag vill egentligen inte ha en c-ponny. Men han har fina meriter och lär ha ett underbart temperament. Detta tåls att tänka på. En ridponnyhingst är inte heller helt främmande. 


Lusen mår så bra där hon går dräktig bland sina avkommor. Underbara Lusen. Lycka att hon överlevde fjolårets fånganfall. Hon lämnar så fina avkommor. Tack snälla Monika för denna häst!

Kram Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar