onsdag 8 juni 2011

På lördag vid samma tid....

...äter jag troligen frukost något nervös. Tar på mig byxor med inbyggd blöja och ger mig iväg de 10 milen. Det har blivit dags för Vätternrundan, dvs Tjejvättern för min del. Bara månaden där efter är det dags för simningen. Brukar ta mig ett träningspass i sjön på kvällarna. Det är helt underbart att först simma rejält och sen kunna tvätta håret och allt och åka hem. Det är man inte van vid om man kommer ifrån västkusten. Då är man ju snarare mer klibbig när man kommer hem efter ett underbart bad i havet.
Ett litet tips om ni är ute och åker i dessa krokar, ta ett bad vid Kalvsjön!


Men nog om detta. Har ni tänkt på att det nästan alltid finns en anledning att fira. Kanske något stort eller något smått. Har man kämpat hårt för något eller kanske fått ett lyckligt besked finns det all anledning att fira. Vi firade igår! Med smörgåstårta och en vacker bukett.

Passade även på att sätta en snöbollsbuske. Jag har länge velat ha en så nu såg jag till att få det gjort. Ser ju ut som små runda syrener. Tror den kommer passa bra in i min trädgård.


 Det är inte alltid så lätt att försöka anlägga en trädgård som ska se ut som en gammal lantlig trädgård som inte varit rörd på länge. Det har blivit fokus på pioner, stormhatt, akleja, prästkrage, vallmo, humle. Nytt fokus får nog läggas på några fruktträd. Men det kommer dröja länge innan dom ser gamla ut!

Ha en underbar dag.

Kram Gittan

2 kommentarer:

  1. Oj är du så duktig så du ger dig ut på såna tävlingar också!
    Lycka till!
    Kram Barbro

    SvaraRadera