lördag 2 juli 2011

Stackarps Diplomat

Idag har jag varit och levererat 4 fultavlor med glada hästar som motiv. Dessa ska vara priser på en hästtävling. Jag passade på att åka och titta på New Foresthingsten Stackarps Diplomat som står i närheten av Varberg. En charmig kille som verkar ha ett riktigt bra psyke och härliga gångarter. Ni skulle sett hur han sköt ifrån bak när han travade iväg.


Sandra Senby som äger honom var gullig och visade honom för hand. Han var i jättefint skick och uppförde sig exemplariskt. Så kul när folk har ordning på sina stall och hästar. Vi var även och tittade på tre avkommor efter honom, tre föl, som alla var väldigt fina. Allt lutar åt att jag väljer honom till Lusen i år. Det vill säga om hennes fölning går bra och hon mår bra efter. Ni skulle se henne nu när hon går här med blank och fin päls och med en jätte mage. Goa Lusen. Hon pratar hela tiden när man kommer. Det gör en glad. Endast 20 dagar kvar till fölning nu, men känner jag Lusen rätt blir det minst 30 dagar dit!

Imorgon ska jag åka och hälsa på en häst som jag tidigare ägt. Han står i Stenungsund så var beredd Bohuslän, nu kommer jag! Självklart är säldräkten med!

Kram Gittan

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken trevlig blogg du har:-)(och vilka härliga illustrationer du gör).
  Du får ha en skön dag i Stenungsund!
  Själv skulle jag egentligen tagit en tur till Tjörn, men familjen fick åka själva, jag ska ta itu med lite bokföring istället...
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Hej! Nu har jag oxå hittat till din blogg, kul att läsa om dig och din gård. Fina bilder på Diplomat=) Hälsningar Sandra

  SvaraRadera