lördag 14 april 2012

Semestra på Björneslätt.


Dom härliga omgivningarna och den sköna romantiken, i det lantliga gamla huset, gör Björneslätt till en pärla både för människor och djur.  Här kan du njuta med såväl vänner, familj och dina hästar och ha hela gården helt för er själva. 


Björneslätt ligger avskilt och öppet, omgiven av härliga hagar, grusvägar och skog. Huset är smakfullt renoverat och rymmer 6 bäddar men det finns utrymme att sätta upp extrasängar. Självklart finns dom vanliga bekvämligheterna men själen och romantiken är bevarade i såväl vedspis, kamin som spegeldörrar. 


På Björneslätt har du även möjlighet att ta med dig dina hästar. Fyra boxar och en lösdrift är nyrenoverade. Fantastiska kör- och ridvägar finns runt gården, samt stora hagar där hästarna kan beta.

Från Björneslätt är det inte långt till andra aktiviteter. Det är endast 2.5 km till Klevs Gästgiveri och Ätradalens golfklubb. Till den mycket vackra Kalvsjön med bad och fiske är det 5km. Att åka till Gekås varuhus i Ullared tar endast 20 minuter. 


Ni kan välja att hyra Björneslätt en hel vecka eller ett par dygn (minst 2) åt gången. Priset är 4000kr för en vecka och vill du ha med häst så kostar det 750kr per häst.
Vill du hyra gården ett dygn kostar det  1200kr och per häst 200kr.

Väljer ni att åka tex fyra kompisar med var sin häst som vill semestra en vecka kostar detta endast 1750kr per person inkl häst. Det är en semester väl värd pengarna. Foder och strö finns att köpa till.


Det är bra väg fram till gården. Endast dom sista 600 metrarna är grusväg men innanför finns det otaliga ringlande skogsvägar. Från Göteborg tar det ca 1.5h för att komma hit.

Så passa på att njuta av landet oavsett om det är från hästryggen, till fots, på golfbanan eller i en båt på sjön. Björneslätt är ett underbart ställe!

Vid förfrågningar eller för att boka maila mig på birgittaryberg@hotmail.com 
eller ring mig på 0705-222147

Välkomna hit!

Kram Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar