onsdag 9 maj 2012

Hus säljes!

Bra hus med STOR lokal med möjlighet till verksamhet.

Killen har bestämt sig för att sälja sitt hus nu när vi har köpt Strömsåsen. Huset ligger i Älvsered och är avlägsen granne med ridhuset. Det har ett stort bussgarage som med fördel kan göras om till stall eller annan verksamhet.Hemgård, som huset heter, är byggt 1943 och är en gulputsad friliggande villa med ett stort och bra bussgarage. Huset ligger ett stenkast från Stora Horsasjön med badplats och ett stenkast till skola och affär. Stor naturtomt med fruktträd, utsikt över Topperedsdammen och med härliga omgivningar. Väljer du att bygga om till stall finns här fantastiska rid och körvägar och du har ridhuset som en avlägsen granne.  Men garaget har potential till så mycket annat. Läget gör att det fungerar till många olika verksamheter. Huset är bra men omodernt 70-tal. 

Toppered Hemgård 1:102
Byggt: 1943
Tomtarea:  1985 kvm
Boyta: 90 kvm
Biyta: 90kvm
Bussgarage: ca 110kvm
Uppvärmning: kombipanna med pelletsbrännare – öppen spis
Vatten: Enskilt, djupborrad brunn
Avlopp: Enskilt avlopp till 3-kammarbrunn

Planlösning: Hall med parkettgolv. Wc. Sovrum, klädkammare och badrum. Vardagsrum och matsal med parkettgolv, valv mellan rummen. Öppen spis i v-rummet. Kök med matplats. Köksentré med, nedgång till källare och uppgång till vindsutrymme. Mindre sovrum med  tvättställ.

Vind: Inrett ett litet sovrum med tvättställ. Resten är oinredd golvad vind som med fördel kan byggas om.

Källare: Hobbyrum/förrådsutrymme, tvättrum, pannrum, matkällare, förråd.

I samhället finns, förskola, skola, Icabutik, bageri, ridhus, restaurang, blomsteraffär, shoppingcenter och bussförbindelse till Falkenberg, Varberg och Svenljunga/Borås. Det är 17 km till Ullared, där varuhuset Gekås finns.

Pris 400.000kr eller högstbjudande.
För mer info eller för bokning av visning ring ägaren Bill 0706-346150

Har ni några frågor kan ni alltid ställa dom här.

Kram Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar