söndag 27 maj 2012

Sjösättning och betessläpp.

Så har första hästarna kommit till Strömsåsen. Det är Lusen och Miss Li som är först på plats. Här ser ni Miss Li framför huset.


 
Antar att det var många år sedan det gick någon häst där. Nu är Lusen där i väntan på att föla och hennes tvååriga dotter fick som sagt var följa med. Ni kan ju gissa vilken det är som är dräktig.


Dom mår så förträffligt i sin nya lösdrift. Där är svalt och skönt när solen steker som värst. Alla verkar trivas på Strömsåsen.
Jag har tre helsyskon efter Lusen (Keimos Lucinda) och Jazz KL. Men i år är hon dräktig med Stackarps Diplomat och det ska bli så spännande att se vad som kommer ut. Jag har beställt en brun hingst med vit bläs och fyra vita strumpor. Blir strumporna tillräckligt höga ska den heta Sotomayor för han var en grym höjdhoppare med härlig färg och vita strumpor och en hopphäst hoppas jag att det blir!


Det blev även sjösättning idag av den fula båten. Härligt att kunna ro en sväng och träna armmusklerna för fullt, för strömt det är det!


Så vänner, nu är en underbar helg slut. Njut av kvällen och tänk på att vissa älskar i uppförsbacke. Fotade dessa när jag var ute och vattnade hästarna nu på kvällen. Det är många som njuter nu när det är vår...Kram Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar