onsdag 2 maj 2012

Slira inte på lamellerna!

Det finns gränser även för mig och det är att INTE slira på lamellerna på traktorn. Är det något jag är mästare så är det just det. Varför? Därför! Därför att mina ben är för korta, för att jag sitter längst ut på traktorsitsen och måste ställa mig upp för att orka koppla. Just därför slirar jag på lamellerna. Som om det inte vore nog. Jag måste ju tänka på att inte hoppa! I alla fall inte i farten ifall traktorn skulle välta. Välta? Kan den välta?!? Å skulle den välta skulle jag ju katten inte hoppa. Å skulle man få för sig det så gäller det ju att välja rätt dörr. Hittar dock ingen skylt på traktorn där det står Denna sida upp!


 Ja jag har verkligen fullt upp med att följa alla instruktioner i traktorn. Är det någon isfläck inne i skuggan tro? I så fall måste jag öppna takluckan.... taklucka... hmmm.... inte i den här traktorn! Varför ska den vara öppen =)


Det jag håller på med nu när jag är igång med att slira lameller är att jag försöker mocka ut riktigt Gammal Skit på Strömsåsen. Jag vet att det är många som säger så om alla gamla möbler och saker som jag samlar på mig, men här snackar vi verkligen om Gammal Skit, gammal fårskit som fyller stallet med flera lager, hårt packad och snustorr. Men halva stallet blev gjort idag, bara resten kvar. Heja Gunde!Nu ropar sängen för imorgon är en annan dag!

Kram Gittan

4 kommentarer:

 1. Nog för att det är härligt med riktigt kroppsarbete men mocka skit är något jag inte avundas! Kör hårt =)

  SvaraRadera
 2. Som barnbarn till Gösta och inez är det fantastiskt roligt och följa din blogg, jag förstår att du har mycket jobb framför dig och en del "skitjobb". Lovar att komma och hälsa på i sommar o berätta mina historier om strömsåsen.
  // johan

  SvaraRadera
 3. Hej Johan du är så välkommen hit! Du får gärna skriva ner fakta och händelser som kan vara intressant när det gäller Strömsåsen. Ibland är mitt minne som på en guldfisk...

  Roligt att du följer arbetet här på bloggen.

  Ska bli kul att träffas!

  Kram Gittan

  SvaraRadera
 4. Härliga skyltar..O så tanka inte hopp bensin..Sen det där o slira..Får du la leva med**

  SvaraRadera