torsdag 3 maj 2012

Ny Rid- och körutflykt.


Eftersom de flesta av er som hörde av sig ang den inplanerad kvällsturen den 23 maj, bodde så långt bort, så har vi bestämt oss för att lägga det på en helgdag istället. Det nya datumet är lördag den 16 juni då sommarlovet har börjat. Detta evenemanget gäller alltså er med egen häst. Än så länge har vi inga att hyra ut. Så här har vi tänkt oss dagen:


Vi samlas på Björneslätt 10.30 Där tar vi en fika i trädgården innan vi gör klart hästarna.
Vi rider eller kör sen en härlig runda på dom underbara vägarna kring gården. Beroende på hur tränade hästarnas är bestämmer vi oss tillsammans för hur lång rundan blir. När vi har varit ute en stund möts vi av doften av nygrillat och där stannar vi och kanske kan vi även hitta en plats att bada med hästarna på. När vi har haft en skön paus så tar vi oss tillbaka till gården. Troligen är klockan då mellan 14-15


För er som vill passa på att övernatta med hästarna antingen fredag-lördag eller lördag- söndag eller kanske fredag-söndag så går det självklart att hyra in sig på Björneslätt. Då kan ni ju njuta av dom fantastiska vägarna mer än en dag. På gården finns det 4 boxar och 2 lösdrifter och stora hagar och huset har 6 sängar men självklart går det att bädda för många fler. Hör av er om ni är intresserade av detta.

Priset för kör- och ridutflykten inkl fika och middag med efterrätt är 250kr per person. För er som kommer med ett körekipage med flera personer betalar ni endast halva priset för övriga personer, alltså 125kr. Anmäl er senast den 9 juni, men vill ni sova över eller ha box så säg till i tid. Först till kvarn är det som gäller.

Allt deltagande sker på egen risk och enligt allemansrätten.


Hjärtligt välkomna på en underbar tur med oss!

Sandra och Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar