lördag 26 maj 2012

Rabarber bortskänkes.

Oj oj oj vad det växer för fullt på båda gårdarna just nu. Rabarberna på Strömsåsen är hur stora och många som helst. Är det någon som vill ha så är det bara att ringa mig på 0705-222147 och komma och hämta. Jag är troligen på Strömsåsen en stor del av dagen imorgon då jag har som målsättning att flytta ett par hästar ifrån Björneslätt och dit. Så välkommen att komma och plocka till en god paj.


Om det är någon som vill ha ett lönnträd i allt från 10cm höjd till 200cm så är även ni välkomna. Dom stora lönnarna gör att det finns smålönnar över allt.
 


För ett tag sedan så visade jag några sippor som jag ville ha hjälp att få namnen på. Nu har dom slagit ut och hela växten är ca 30 cm hög och ser ut som stora vitsippor. Är det någon av er som vet vad den heter nu?Nu ska jag kolla på eurovision innan kudden ropar. Hoppas vi ses imorgon.
Avslutar med att dela med mig av några härliga bilder ifrån trädgården idag. Äpple, syren och ett hav av akleja som är på väg att slå ut. Nu är verkligen en underbar tid!Kram Gittan


1 kommentar:

  1. Vilket fantastiskt träd och vilka fina bilder du tar!

    SvaraRadera