torsdag 18 oktober 2012

Frystorka tvätten

Fina höstdagar är verkligen något av det härligaste som finns. Inte massa knott och andra flygfän. Klar hög luft och underbara dofter. Att dessa dagar kunna gå ut och torka tvätt är häftigt. Det står som en dimma kring lakanen när det varma vattnet sakta ångar bort.


Löv och blommor i trädgården är märkta av frosten. Man inser hur snart vintern är här. Nu läggs all ledig tid på att få rensat upp på gårdarna. När snön kommer är det så tråkigt och jobbigt om massa saker ligger kvar och inte hittas igen innan vintern. Men hösten är underbar på många sätt. Jag får en större ro i kroppen då det är helt ok att sitta inne på kvällarna eller regniga dagar och måla och skapa.



Men samtidigt kommer saker över en som gör att man blir irriterad på sig själv. Varför har jag inte kittat om fönstren. För att det regnat så mycket... jo men nu måste det göras så fönstren får plockas ur och ersättas tillfälligt av isolering. Inte roligt nu när det inte bara är blött utan också kallt. Inte smart!!!



Samtidigt planeras inomhusrenoveringarna. Var ska vi börja, när ska vi börja och hur vill vi egentligen ha det? Att renovera och skapa är verkligen en livsstil. Man får ständigt nya idéer och projekt tar sakterligen form. Det gäller att inte alltid köra på i 100 för väntar man en stund kommer ibland ännu bättre idéer fram.

Men idag regnar det åter. Får bli att måla tavlor och skrapa kitt! 

Kram Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar