torsdag 8 september 2011

Tänk om jag kunde sy som min mamma.

Igår fick jag ett paket på posten. Fastän jag är över 30år nu så ÄLSKAR jag paket och överraskningar. Nu menar jag inte överaskningar som - Hjälp det ligger en orm i min säng eller - Hurra så kul det är vattenläcka på övervåningen, utan överraskningar som gör en glad. Min mamma är expert på detta. Igår fick jag ett paket på posten, av henne. Helt underbara nya tabletter som hon sytt och härliga höstrecept. Hon är så otroligt duktig på att sy. Tänk om man kunde sy som henne! Men det behövs ju inte för hon ger mig massor. Det är lycka det!Hade besök av två nya kreatur i hagen igår. Älgko med kalv. Undrar om man får se dom igen efter älgjakten. Men det är klart att i min hästhage hoppas jag att dom alltid går säkra!


Nej nu blir det på med snickarbyxorna för ikväll är det lovat uppehåll. Håller alla tummar jag har för att det ska bli så.

Kram Gittan

1 kommentar:

  1. Hej! Ja din mamma är verkligne jätteduktig att sy, jag vet inte nån som är duktigare. Men du målar alldeles fantastiskt. Jag tycker faktskt att motiven på tabletterna påminner om dina glada djur. Fortsätt vara kreativa båda två. Hälsningar Lena S i Huskvarna

    SvaraRadera