söndag 9 oktober 2011

Ny gård???

Ibland hittar man objekt på hemnet som man bara inte kan låta bli att titta på. Idag har jag varit på ett sådant. Jag har varit på Stora Kinnareds gård idag. En enorm gård med stort hus och fantastiska uthus.När man ser gården som den är nu så tycker man ju att den är fantastisk men så googlar man och ser en bild på hur det har varit så kan man inte längre förstå hur man tänkt. Hur kan man göra så med ett hus? Inne var det släta 70-tals dörrar och fruktansvärt fult renoverat. Men kakelugnarna är fantastiska å fungerar. Åååååå vill ha!!!Men tänkt att få gå loss på denna kåken. Över 500kvm i boyta och 200kvm i biyta. Ge mig några miljoner så ska jag visa hur fantastiskt det en gång varit och åter igen kan bli! Jag är kär!

Kram Gittan

3 kommentarer:

 1. Jisses så fint huset har vart en gång. Det är precis som Bernts föräldrahem här nere, det har varit underbart fint och nu gräsligt...
  Ha en fin vecka!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Jag e oxå kär!!! Men gud så man sabbat ursprunget! Måste kolla upp vad härligheten kostar. Nu genast.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Maria Stenström30 maj 2012 19:39

  Hej!
  Jag bor i Kinnared och fick för mej att googla på Kinnared (i brist på annat) och fick då syn på dina bilder.
  Har alltid undrat hur Kinnareds Gård såg ut förr i tiden. Jätte tjusigt! Nu är det ju inte direkt något att skryta med. Hoppas någon någon gång tar över Gården och får tillbaka den i sitt gamla fina skick :)

  SvaraRadera