måndag 9 april 2012

Jesus gjorde inte många knop efter långfredagen, men det gjorde vi!

Vilken påsk det har varit. Underbart att vara ledig lite längre och ha tid att greja tillsammans. Målet de soliga dagarna har varit ladans framsida. Minns ni hur den såg ut för bara någon månad sedan? Jo så här:


Sen dess har klädselbrädor rivits ner. Vissa portar som har gått att rädda har målats. Nya reglar har satts. På påskafton hann vi så långt att en hel del ny panel kom upp och ett par av portarna blev så gott som klara.


 

Under påskdagen fick vi besök av en hund som kom förbi och kollade när all panel upp, allt målades och båda portarna kom på plats. Wow, vilket lyft det blev. Tänk alla gånger jag fått kommentaren om att sätta en sticka i hela skiten. Jag är så otroligt glad att jag inte gjorde det. Jag vet att många av er tycker att det är ett vansinnigt projekt att rädda en lada så risig som min, men innan ni river en byggnad som är skev så tänk er för. Det är fler byggnader som går att rädda än man tror. Det behöver inte kosta multum men det kostar lite tid, svett, glädje och stolthet. Och det kan det ju vara värt. Att bygga en ny lika stor byggnad kostar många kronor. Jag vill inte alls slå mig för bröstet och säga Vad var det jag sa, utan jag vill få er att inse att man klarar mycket mer än man tror.


Tittar man inne i ladan så ser man hur bra det har blivit.


Detta är glädjen i att snickra, våga och vinna! 

Likt Jesus återuppstånden under påsken....

Kram Gittan

2 kommentarer: