måndag 20 augusti 2012

Det där uthuset....Jag är en tidsoptimist rakt igenom. Det där uthuset som ju bara skulle få ett nytt tak, lite nya brädor, ny färg, nya glasrutor, nytt kitt, utgrävt runt om och justering av dörrar. Det kan ju inte ta så lång tid. En helg eller två kanske.... Det har tagit betydligt längre tid än så. Det tillkommer nämligen alltid saker som man inte räknat med. Så är det men klädselbrädorna just nu. Fler än vi trodde behöver bytas och andra måste ner i alla fall så det går att isolera. Men det kommer vara väl värt det.


Det är en riktigt bra uthus med frisk syll och relativt raka väggar. Ett tips till er som klär om någon byggnad är att måla panelen innan ni sätter dit lockbrädorna. Sen är det bara att måla allt en gång till. Detta inte bara för att skydda brädorna bättre utan för att dom torkar isär så mycket sen att det blir riktigt fult.

Så här ser det oftast ut hemma hos oss. Byggnadsmateriel och verktyg över allt!


Vill passa på att visa er vilken underbar vy jag har infrån sovrumsfönstret. Min härliga flock som går och betar och ån som stilla rinner förbi nedanför.


Måste även visa mitt avelssto som en gång i tiden var väldigt aggressiv och tjurig. Ni som träffade henne då skulle inte känna igen henne nu. Nu delar hon gärna vattenbalja med andra.


Kram Gittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar