lördag 11 augusti 2012

Konsten är att inte dö i väntan på det goda livet.


Igår fick jag så äntligen bokat tid för att besiktiga hästtransporten och fyllde den med saker för att dra vidare ut mot ön. Jag ville överraska min mamma med att ta med en ny ytterdörr och få bytt den hos henne. Så jag hämtade upp brorsan i stan och väl ute satte vi igång. Alltid lär man sig något nytt för det var sten och puts allt ihop. Inte en regel att dra karmskruven i. Men resultatet blev riktigt bra. Nu ska bara putsen härda, ny färg på och plåt vid tröskeln, sen kan vintern komma.


Efter många turer över öarna, till tippen, järnhandel, mataffär m.m tillbringades så eftermiddagen och kvällen idag ute på klipporna i underbart sällskap med en barndomsvän. Det är inte mycket som slår ett bad i havet följt av soltork på varma klippor, prata minnen och planer samt se Vinga fyr ute vid horisonten. Jag älskar verkligen bohuslän.


Som ni ser på översta bilden så har jag hittat några gamla fiskeredskap som farsan hade med dessa härligt slitna namnbrickor till. Dom ska jag ha som inredningsdetaljer. Man får så många nya idéer när man är iväg. Saker man vill dekorera med, saker man vill snickra och ställen man vill besöka. Men det är ofta lite väl mycket Alfons Åberg över mig. - Jag ska bara.... När jag är klar med vissa projekt, tänker jag, då ska jag njuta, då ska jag unna mig, då ska jag hälsa på den och den, då ska jag... Konsten är att inte dö i väntan på att den tiden ska infinna sig. Idag var en helt underbar sommardag. Då gäller det att ta vara på den och njuta. Det gjorde jag verkligen.

Imorgon däremot då ska jag göra massor....

Kram Gittan

1 kommentar:

  1. Säg till nästa gång du är ute så kanske vi kan träffas! Det hade varit sååå kul :-)

    Kram Elaine

    SvaraRadera