torsdag 2 augusti 2012

Lite färg på det så....


Jag älskar att måla. Det är få saker som ger ett objekt ett så stort lyft som en ommålning gör. Jag har blivit känd för mitt uttryck - Lite färg på det så. Men det är ju faktiskt sant. Titta bara på dessa brädor på uthuset som jag har målat. Vilken skillnad. Det visade sig snart att betydligt fler brädor än jag trott behövdes bytas. På baksidan låg jorden upp mot klädselbrädorna så dom hade ruttnat. När vi tog ner några brädor visade det sig att det inte fanns någon isolering i väggarna. Det var synd eftersom vi tänkt ha värme på i den delen där snickarboden är. Så det var bara till att isolera, byta brädor och måla.


Den ena gavlen på uthuset var en hel vägg utan fönster. Inte särskilt charmig, något vitt måste dit. Så vi bestämde oss för att sätta dit ett litet fönster samt göra fodringen lite mer arbetat. Så här blev resultatet. Jag visar mer bilder när alla klädselbrädor är bytta och väggen målad.

Jag har även målat inne i snickarboden. Vitt ska det bli, från topp till tå. Grundade med Förrådsfärg som är billigare än väggfärgen och ska sen måla med väggfärg 20 glans. Jag ser fram emot att att kunna stå i en varm snickarbod till vintern och renovera möbler och skapa konst. Så det är bara att jobba vidare nu mot målet...Kram Gittan

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat ungdomar..i stället för att ligga på klipporna och frysa:-))
    Kul med bilder för mor

    SvaraRadera
  2. Tänk vad mycket ett litet fönster kan göra! Så fint! En riktigt lyxig snickarbod - det är få förunnat ;)

    SvaraRadera