lördag 4 augusti 2012

Stolt över mina uppfödningar.Det är en fröjd att gå i hagen och titta på mina fina hästar. Det är en flock unghästar av hög klass och med ett härligt psyke. Den senaste stjärnan lyser starkt och charmar alla som ser henne. På kvällarna drar hon sina egna träningsrundor in i skogen, över stock och sten och sen ut på ängen i än högre fart. Hon kommer bli något alldeles speciellt. Men än har hon inget namn. Konstigt att inget känns rätt...


 Idag kom Diva hem ifrån Klara där hon varit på inridning. Klara har gjort ett fantastiskt jobb med henne. Nu är inridningen avklarad och utbildningen tar vid. Jag är i valet och kvalet om jag ska träna henne själv i vinter eller låna ut henne. Jag tror mycket på denna hästen och hon ska utbildas rätt och sen ska hon gå kvalitetstävlan nästa år. Har ni några förslag eller idéer så hör gärna av er.Diva och Miss Li är väldigt lika och visst blir man sugen på att köra in dom i par. Det vore hur läckert som  helst. Dom är verkligen syskonlika!


Dagens projekt blir nog att tvätta huset. Jag som tycker det är tråkigt att tvätta bilen inser att det är en enkel match jämfört med detta. Skillnaden är förhoppningsvis att huset inte lika fort blir skitet som bilen blir. Sånt gillar jag. Göra saker där skillnaden märks!

Kram Gittan

2 kommentarer:

  1. La Dolce Vita tycker jag! Vita blir ju ett bra smeknamn...inte helt olikt Viva La Diva... :)

    SvaraRadera
  2. Lady Lollipop / Lolli

    SvaraRadera