söndag 6 mars 2011

Härlig morgon


Vasalopps start i härligt solsken och -15 grader. Otroligt nog så ser jag på tvn och blir sugen. Hade någon frågat mig efter målgången på tjejvasan om jag ville åka den igen så hade jag svarat NEJ!!! Nu sitter jag framför tvn och tänker, att någon gång borde man kanske ha kört det riktiga vasaloppet. Har blivit medbjuden på en veckas skidsemester nästkommande vecka. Är så kluven. Längtar verkligen efter att åka längdskidor men vem vill passa djuren. Någon där ute som är sugen på en veckas semester på landet? Här börjar bli riktigt skön vår. När jag fodrade hästarna i morse såg jag dessa små liven kämpa sig upp ur jorden. Underbart!


Jag måste passa på att visa dom senaste underbara saker som mamma har sytt till mig. En riktigt härlig duk av gamla handdukar och jeans. Till detta har hon sytt en matchande bok som nog får bli min skiss och anteckningsbok som alltid ligger framme. Tack snälla mamma!
Nu ska jag ut och snickra lite i stallet innan det är dags att följa vasaloppsåkarna från Oxberg till Mora. Ska bli kul att se den biten ifrån luften.

Njut av en underbar söndag, det ska jag göra!

Kram

2 kommentarer:

 1. Härliga blommor du visar jämt:-)).
  Löparen blev riktigt fin där.
  Hoppas det går vägen med..........
  Kram mor

  SvaraRadera
 2. Hej! Hittade din blogg i BT igår, och blev nyfiken. Vi måste ju hålla ihop vi bloggar i denna vackra del av Sverige. Gillar det jag ser och nu får du en ny följare! Välkommen in till mig! Kramar Pia (Månstad, Tranemo kommun)

  SvaraRadera