fredag 4 mars 2011

Unic Art

Känner att det är läge att berätta lite mer om Unic Art. Det hela började förra året då jag, Bill och Theodor bestämde oss för att ha en hemsida tillsammans. Vi hade alla skapat på var sitt håll och ibland även tillsammans men kände att det var svårt att marknadsföra sig ensam. Vi bestämde oss då för att ha en hemsida ihop och tillsammans ställa ut och sälja våra saker. Att dessutom skapa tillsammans är härligt för alla har vi olika kunskarper och idéer att bidra med.

Vi har alla väldigt olika intresseområden. Bill har ju länge hållit på med järnfigurer och klot och med ovanliga ringar i titan, Theodor har gjutit bland annat figurer, gjort trummor och svetsat saker. Själv har jag mest hållit på med smycken, konst och läderprodukter men har nu äntligen fått testa på att svetsa.


Vi håller sakta på att få ordning på hemsidan och har börjat boka in årets utställningar och försäljningar. Har ni några önskemål eller idéer om liknande arrangemang där våran konst kan passa in så hör av er.


Nu när våren och sommaren kommer så lämnar vi kloten allt mer och går över på trädgårdskonst. Tanken är att mycket av det vi gör inte bara ska vara estetiskt tilltalande utan även ha en funktion. Vackra rosentorn och portaler är ett exempel på detta. Självklart så gör vi saker efter kundernas egna önskemål och idéer.
Jag lovar att ni kommer höra mer av Unic Art fram över.

På den här sidan ser ni bättre vad vi håller på med. http://www.unicart.se/galleri.html

Ha en riktigt bra helg!

Kram Gittan

1 kommentar:

  1. Varför inte komma ner till skåne när det e konstrunda här vid påsk? Garaget är till ert förfogande för era saker. Kan jag ha fester där duger det säkert till en liten visning oxå :). Finns även möjligheter om ni vill tillverka någon konst under tiden ni är här

    SvaraRadera