onsdag 9 mars 2011

Reinkarnation

I mitt nästa liv ska jag bli en katt! Sova nästan hela dygnet och där i mellan äta, leka och jaga någon oskyldig en sväng. Ja få har det så bra som min Sambo!


Men i skrivandets stund snöar det över Björneslätt. Ett riktigt blött elände är det som dalar ner. Å efter att ha legat i den varma sängen nära kaminen kommer snart Sambo att obarmhärtigt slängas ut i blasket. Så nu vet jag vad jag ska återfödas som. En BJÖRN! Tänk att få äta upp sig under sensommaren, somna fet på hösten och vakna smal på våren. Slippa raka benen och ingen i ens närhet skulle ta illa upp om man morrade eller till och med riktigt röt åt dom. Det låter som livet för mig!

Tankarna snurrar fortfarande ang värmesystem och renovering av uthus och grovingång. Inga beslut i sikte. Inväntar offerter och förslag från en del företag. I helgen var det helt underbart vårväder så jag blev inspirerad att måla en riktigt vårig och ful "glad tavla". Sol och blommor. Snart är vi där!


Men ikväll ska jag ge mig iväg till verkstan och ge mig på lite emaljering. Det har jag inte testat sen jag gick i mellanstadiet. Men nu är pulver införskaffat. Ska bli jätte kul att leka med. Några små hängsmycken är målet för kvällen. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran. Renoveringstankarna skjuter vi upp tills det slutat snöa. Nu får man passa på att göra saker inne utan att få dåligt samvete.

Kram Gittan

3 kommentarer:

 1. Hej Gittan.Vi har satt in jordvärme.Det rekomenderar jag.Helt underhållsfritt,o nog det billigaste alt.Kostar ca 100-120,000 kr.med panna o slingor o du har ju marken.Du behöver inte bygga pannrum o inte kulvert som är dyrt.// Carina.L

  SvaraRadera
 2. Ja du.Du grejar o fejar o tänker...Nu blev jag tröt bara av o läsa..fin tavla.Men inte min smak..
  Ingen hjälp här i från.Utan det är något som du-ni får tänka ut själva..jag gillar ju ved..ja inte o göra i ordning den, men att elda den.
  ja ha det nu så bra där borta.
  O Du!!Vist var det kort sommar.Nu har vi vinter igen..

  SvaraRadera
 3. Blir spännande att se om det blev några smycken. Här snöade också igår och idag med, stora jätte flingor. Tänkte åka till Gnosjö på loppis, men får se om jag har lust att köra i det här vädret...
  Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvaraRadera