måndag 19 september 2011

Aftonbladet nästa!

Intervjuen är klar och fotona tagna. Tänk att någon skulle vara intresserad av mitt lilla ställe. Jag har verkligen lagt min själ i att få rätt stämning i huset men det hela känns otroligt. Reporten skickade mail idag och frågade om jag kunde tänka mig att vara med i fler reportage för både hon och fotografen tyckte att jag hade det otroligt fint hemma. Kan ni tänka er det. Alla ni som åkt förbi Björneslätt under de år det stog tomt. Alla ni som var här den svinkalla vintern som jag bodde här och det var runt noll grader på köksgolvet och +30 vid taket och vedspisen lyste röd av hårt eldande. Alla ni som var här när golven var utslängda och jordgolvet syntes.


Tack alla ni som trott på mig, hjälpt mig och stöttat. Å särskillt tack till ALLA ni som INTE trodde på mig. Utan er hade jag aldrig kommit så här långt =) Å ändå har jag massor kvar!

Nu är det bara att invänta att få se reportaget i Aftonbladets bilaga Härligt hemma. Jag har fått många bilder och jag är så imponerad av fotografen. Jag väntar med att lägga ut fler här tills tidningen kommit ut. Men jag kan tipsa er om fotografen som var en underbar tjej från Bua, med stor karisma, känsla för ljus och bra på att arrangera bilder. Hon heter Malin Arnesson. Kolla gärna hennes sida och blogg. Wow vilka bilder! http://www.malinarnesson.com


 Nu ska jag ut och stånga mig blodig på ladan igen. Det är ju sol! HURRA!!!


Kram Gittan

7 kommentarer:

 1. Grattis! Ska bli spännande att se resultatet.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. I look forward to seeing the pictures of your home:) Your house is similar to the one rented for holidays a few years ago, near Tingsryd,so it will be nice to see what you have done with it.

  SvaraRadera
 3. Men guud vad spännande! Grattis! När kommer reportaget??
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack alla! Jag vet inte när reportaget kommer. Detta handlar om att renovera kaminer. Alltid kul när någon tycker om det man gjort. Å vilken fotograf =)

  Kram Gittan

  SvaraRadera
 5. Vad kul att bli uppmärksammad för det man gör! Jag är så imponerad av ditt arbete på gården. Lägg gärna ut när reportaget kommer.
  Kram Berit

  SvaraRadera
 6. fantastiskt ju, ser fram emot att läsa reportaget! :D

  SvaraRadera
 7. Så SNÄLLT skrivet! Hoppas verkligen det blir fler reportage och att dom skickar mej så vi får ses igen. :)

  SvaraRadera