torsdag 19 januari 2012

Kristallkronan är på plats!

Så äntligen har jag kommit så långt att kristallkronan är på plats. Jag valde att sätta dimmer på den och det är bara så häftigt och oväntat att komma in i grovingånen och där ha öppet i nock, synlig bjälke och kristallkrona. En kul idé som föll väl ut.

 Som ni ser på den andra bilden så har jag tagit fram stockväggen in mot köket. Det passar verkligen bra ihop med bjälken.

Jag antar att många av er som läser min blogg själva är hemmapysslare. För er andra så måste jag berätta att det är en sån härlig känsla i kroppen att först ha blåst ut allt gammal i grovingången, eldat upp det gamla, reglat, isolerat, klätt och målat insidan. Att själv ha klurat ut hur man vill ha det. Vilken stil och vilken känsla man söker. Sen letat upp rätt stock som man skurat, slipat och oljat för att få den rätt. Att nu få hänga upp kristallkronan som man av en slump har hittat på ett ränne, plockat ner i molekyler, bytt all el, putsat och bundit om alla prismor, så häftigt. Att få vrida på dimmern och se ljuset brytas i kristallerna och inse att det blev just så bra som jag hoppats på, det är så härligt!


Nu är det bara resten kvar...

Kram Gittan

2 kommentarer:

  1. Urläckert!!! Skulle behöva lite av din energi.... ;-)

    Kraaam Carin

    SvaraRadera
  2. Det blev jättefint! Bra jobbat!
    Kram Sandra

    SvaraRadera